CONFERÈNCIA: EL CASTELL DE CUBELLES, DES DE L’ANTIGUITAT AL SEGLE XXI

A CÀRREC DE RAQUEL LACUESTA I ALBERT LÓPEZ

Divendres 3 de febrer, a les 7 del vespre, a la sala d’actes de la Rectoria.

Raquel Lacuesta Contreras és doctora en Història de l’Art i llicenciada en Filosofia i Lletres i Ciències de l’Educació. Des de 1985 treballa al Servei del Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona (SPAL), del qual n’és el cap de la Secció Tècnica d’Investigació, Documentació i Difusió. L’any 1997 va rebre el Premi Nacional de Patrimoni Cultural de la Generalitat juntament amb l’equip de restauració d’una part de la Casa Milà La Pedrera de Barcelona.

Albert López Mullor és arqueòleg i doctor en Geografia i Història. És el cap d’Investigació Històrica del Servei de Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona. En la seva dilatada i brillant trajectòria hi ha la seva condició de Conservador del Museu Arqueològic de Barcelona i la de professor del departament de Ciències de l’Antiguitat i de l’Edat Mitjana Lletres de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Ambdós conferenciants ja han participat en altres ocasions en actes de la nostra entitat. La xerrada es complementarà amb la projecció d’interessants imatges sobre la història i la restauració del castell.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article 'Cubelles vista des de Gallifa', de Marta Blanch

Article 'El comerç fenici a la marina del Penedès. La Mota de Sant Pere, un punt d’ancoratge al riu Foix', de Jaume Casañas

MEMÒRIA POPULAR