PROJECCIÓ

Divendres 14 de juny

A dos quarts de 8 del vespre, a la Rectoria.

PROJECCIÓ EN DVD DEL DOCUMENTAL SOBRE L’AGERMANAMENT ENTRE ARLES DE TEC I CUBELLES ELS ANYS 1992 I 1993.

El nostre consoci Isidre Rosell va filmar els actes de protocol d’agermanament entre Arles de Tec i Cubelles, el 26 d’abril de 1992, a la nostra vila, i el 30 de maig de 1993, a Arles.

Ara, quan es compleixen vint anys d’aquella trobada a la població del Vallespir, oferim aquelles imatges captades per Rosell en què podrem veure, a part dels actes merament institucionals entre els representants municipals d’ambdues poblacions, tota una sèrie d’esdeveniments encara presents en la memòria popular: les actuacions dels balls populars de Cubelles a la plaça de la Vila, aquell 26 d’abril, el dinar de germanor al Poliesportiu, l’arribada dels ciclistes cubellencs a Arles el 1993, acompanyats de ciclistes arlesos, i també l’arribada dels tres caminants, Josep Cuscó, Ramon Gómez i Lluís Bayot, després de fer el recorregut entre Cubelles i Arles en diverses etapes. També, les actuacions de grups folklòrics d’Arles en el marc esplèndid dels jardins del seu ajuntament.

Un document històric que ara és oportú de rememorar amb motiu de l’esmentada efemèride.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article 'Cubelles vista des de Gallifa', de Marta Blanch

Article 'El comerç fenici a la marina del Penedès. La Mota de Sant Pere, un punt d’ancoratge al riu Foix', de Jaume Casañas

MEMÒRIA POPULAR