EXPOSICIÓ

Imatges d’aquí i d’allà (segona part), a càrrec d’Antoni Pineda.

Divendres 5 de desembre, a les 7 del vespre, al Centre Social.


Igual com va fer a principi d’any, Pineda torna a oferir-nos la seva vessant artística amb un conjunt d’imatges de territoris tan diversos com el Quebec, Escòcia o la Catalunya Nord, entre d’altres.

Antoni Pineda i Gavaldà (Cubelles 1930) és vicepresident del GEC Amics del Castell des de la seva fundació. Gràcies al seu extraordinari arxiu fotogràfic ve realitzant, des de fa molts anys, moltes exposicions que mostren de manera gràfica el passat de Cubelles. Ha participat, amb les imatges de la seva col·lecció, en la majoria de llibres editats a la nostra vila i ha deixat empremta, sobretot, en dos volums que recullen la història gràfica de Cubelles en el segle passat. Per la seva contribució a la recuperació de la memòria històrica cubellenca l’any 1997 fou nomenat Fill predilecte de Cubelles i Cronista gràfic de la vila. També és autor i coautor de diversos treballs relacionats amb la història recent de Cubelles publicats en l’Anuari de la nostra entitat. De 2001 a 2008 fou jutge de pau de la vila.

L’exposició restarà oberta fins al 22 de desembre en horari del Centre Social.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article 'Cubelles vista des de Gallifa', de Marta Blanch

MEMÒRIA POPULAR

Article 'El comerç fenici a la marina del Penedès. La Mota de Sant Pere, un punt d’ancoratge al riu Foix', de Jaume Casañas