CONFERÈNCIA

El Barça i les pròximes eleccions, a càrrec del periodista Frederic Porta.

Divendres 30 de gener, a les 7 del vespre, a la sala d’actes de la Parròquia.

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha convocat eleccions per aquest final de temporada, avançant un any el final del mandat de l'actual directiva. Segons vagi el primer equip, les eleccions per triar nou president es faran abans o després, segurament a finals de juny. Com s'estan preparant les diverses candidatures? Qui són els presidenciables? En aquest acte, repassarem la situació a dia d'avui sobre unes votacions que tindran molta importància pel que fa al futur de l'entitat i, per exemple, la remodelació del Camp Nou. La xerrada-col·loqui tindrà la participació d’Antoni Closa, periodista del diari Sport i reconegut historiador del FC Barcelona.

Frederic Porta i Vila (Tarragona, 1957) fou presentador dels esports als informatius de TVE Catalunya mentre col·laborava a El Noticiero Universal, El Periódico de Catalunya i Sport. Després, a Madrid, va presentar els esports als Telediarios, dirigí Teledeporte, va retransmetre alguna Vuelta ciclista a Espanya i va cobrir Mundials de futbol i bàsquet. També fou comentarista a Antena 3. En la seva estada de set anys a Estats Units fou tres anys corresponsal de TVE a  Nova York. També va ser corresponsal d'El Periódico de Catalunya i de la revista Tribuna, així com de la revista de NBA Superbasket. L'any 2003 va ser contractat com a Director d'Informació i Continguts del Fòrum Universal de les Cultures de Barcelona (2004) i l'any 2008 va ser subdirector de Programes de Catalunya Ràdio.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article 'Cubelles vista des de Gallifa', de Marta Blanch

Article 'El comerç fenici a la marina del Penedès. La Mota de Sant Pere, un punt d’ancoratge al riu Foix', de Jaume Casañas

MEMÒRIA POPULAR