SORTIDA CULTURAL

Diumenge 12 de març.

Sortida cultural a Tortosa.

Concentració a les 7.45 h. a la plaça del Mercat. A les 8.00 h, sortida amb autocar. A les 10.30 h. iniciarem una visita guiada per veure la façana de la Diputació General, el Palau Oliver de Boteller i el Palau Episcopal, abans d’entrar, per la Porta de Palau, a la Catedral de Santa Maria. Després visitarem el pati dels Reials Col·legis, l’església de Sant Domènech (Centre d’Interpretació del Renaixement) i els jardins del Príncep, que acullen el Museu d'escultures a l'aire lliure de Santiago, únic a l'Estat espanyol. 

En cas de disposar de temps pujaríem al castell de Suda, antiga fortalesa àrab, actualment Parador de Turisme, d’on divisaríem Tortosa des de la part més alta. Per últim, ens dirigirem al centre de Conficon-Turisme, on visitarem la maqueta de la Catedral. Aproximadament a les 14.00 h. anirem a Sant Carles de la Ràpita, on al Restaurant Casa Ramon Marinés podrem assaborir un dinar de peix i marisc. Al voltant de les 18.00 h. tornarem cap a Cubelles.

El preu de la sortida, amb l’autocar, les visites, els guies i el dinar inclòs, és de 49€ per als socis i de 51€ per als no socis.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article 'Cubelles vista des de Gallifa', de Marta Blanch

Article 'El comerç fenici a la marina del Penedès. La Mota de Sant Pere, un punt d’ancoratge al riu Foix', de Jaume Casañas

MEMÒRIA POPULAR