CONFERÈNCIA I PROJECCIÓ

Divendres 19 de gener, a les 19.00 h., a la sala d’actes de la Parròquia.

Els Jocs Olímpics de Barcelona’92. Gestió dels actes, a càrrec de Josep Sánchez i Manel Rodríguez. Projecció d’un vídeo de la transformació de Barcelona arran dels Jocs.

Dues persones que van tenir responsabilitats en l’organització dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona, l’any 1992, ens parlaran d’aquest tema, acompanyat d’un vídeo en què es por veure el procés de canvis que va experimentar la capital catalana arran d’aquells esdeveniments. 

Josep Sánchez Ponsà, resident a Cubelles, ja jubilat, va ser cap d’instal·lacions de l’Ajuntament de Barcelona, director de la seu d’halterofília de l’Espanya Industrial durant els Jocs i director de l’estadi Olímpic de Montjuïc durant els quinze anys posteriors als Jocs. També va ser responsable de logística en el campionat europeu d’atletisme del 2010.

Manel Rodríguez Buñuel va ser adjunt al director de la Espanya Industrial en els Jocs Olímpics de 1992 i de l’Europeu d’atletisme de 2010.  

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article 'Cubelles vista des de Gallifa', de Marta Blanch

MEMÒRIA POPULAR

Article 'El comerç fenici a la marina del Penedès. La Mota de Sant Pere, un punt d’ancoratge al riu Foix', de Jaume Casañas