PROJECCIÓ

Divendres 27 d’abril, a les 19.30 h., a la sala d’actes de la Parròquia.

Projecció de l’obra de teatre Avi jove vol companyia, posada en escena per la Tramoia de l’Aliança l’any 2004.  


Continuant amb la projecció de documentals de l’Arxiu Municipal de Cubelles hem cregut oportú rescatar una de les obres que va protagonitzar La Tramoia, de la Societat L’Aliança, grup teatral que va desenvolupar la seva activitat entre 1998 i 2004. Els dies 1 i 2 de maig de 2004 l’elenc de La Tramoia va posar en escena, a L’Aliança, l’obra Avi jove vol companyia, de Lluís Coquard. Es tracta d’una comèdia amb uns diàlegs molt directes, una obra feta de barreja de picardia ingènua i de traça escènica. Amb Joan Martínez de director, hi van intervenir Olga Zumel, Yolanda Milà, Meritxell Granell, Núria Piera, Joan Freixas, Pere Joan Sallent, Joan Vidal i Joan Amorós Granell. L’apuntadora era Anna Hesse, l’equip tècnic el formaven Joan Urpí, Miquel Romagosa, Isidre Rosell i Salvador Fonoll, mentre que Eduard Granell realitzà el dibuix del programa de mà.

La gravació, feta per la família de Yolanda Milà, va arribar a l’Arxiu municipal a través del fons que Joan Vidal hi té dipositat.

Organitza: GEC Amics del Castell, amb la col·laboració de l’Arxiu municipal de Cubelles.

Foto: Elenc de La Tramoia de l'Aliança, el 2002.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article 'Cubelles vista des de Gallifa', de Marta Blanch

Article 'El comerç fenici a la marina del Penedès. La Mota de Sant Pere, un punt d’ancoratge al riu Foix', de Jaume Casañas

MEMÒRIA POPULAR