HOMENATGE

Homenatge dels Amics del Castell al metge Dr. Amalio Pérez

El Grup d'Estudis Cubellencs Amics del Castell ha retut un sentit homenatge a qui fou durant gairebé quaranta anys el metge de la vila, Amalio Pérez. Aprofitant la celebració del tradicional dinar de germanor de l'entitat, on hi van assistir més de setanta persones, es va voler fer un sentit reconeixement a la seva tasca en senyal d'agraïment per la seva professionalitat i dedicació al veïnat de Cubelles. Durant la seva intervenció, el Dr. Amalio, com és conegut al municipi, va fer un repàs de la seva trajectòria des que va arribar a la vila el febrer de 1983, alhora que va recordar tres persones que el van marcar especialment: Charlie Rivel, el Dr. Darius Huguet i Joan Roig Piera. Al final de les seves paraules, gairebé no va poder contenir l'emoció a l'hora de donar les gràcies a la seva dona i família.

En senyal de reconeixement, el GEC Amics del Castell li va regalar una representació de la porta del castell amb placa inclosa, un exemplar de la Història gràfica 1970-2000 i un altre corresponent al darrer Anuari publicat per l'entitat. Al seu torn, l'alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, va afegir que l'Ajuntament s'adheria a l'acte i li va fer donació d'una plaça que el consistori feia mesos que tenia preparada però que encara no li havia pogut lliurar per inconvenients familiars del Dr. Amalio Pérez. A l'acte també hi van intervenir el president del GEC Amics del Castell, Joan Vidal; el seu president d'honor, Antoni Pineda, i el farmacèutic, Josep Montaner.   

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article 'Cubelles vista des de Gallifa', de Marta Blanch

Article 'El comerç fenici a la marina del Penedès. La Mota de Sant Pere, un punt d’ancoratge al riu Foix', de Jaume Casañas

MEMÒRIA POPULAR