EXPOSICIÓ I PRESENTACIÓ

Divendres 4 d’octubre, a les 19.00 h., a la sala d’exposicions del Centre Social Joan Roig i Piera

Inauguració de l’exposició fotogràfica Persones i grups de Cubelles a mitjan segle XX, d’Antoni Pineda, i presentació del quadern Cubelles i la dècada prodigiosa, de Joan Vidal.

Una vegada més, Antoni Pineda extreu del seu arxiu una sèrie d’imatges, gairebé totes inèdites, en què destaquen persones i grup de persones en diverses activitats (excursions, feines agrícoles, inauguracions, teatre, vida quotidiana, etc.). L’acte es complementarà amb la presentació d’un treball, en forma de quadern, que cada any elabora el GEC Amics del Castell i que prèviament surt publicat dins el programa de Festa Major.

En acabar l’acte es repartirà la publicació entre els assistents i s’oferirà un refrigeri. L’exposició es podrà visitar durant el mes d’octubre en horari del Centre Social.


Fotos: A l'esquerra, portada del treball 'Cubelles i la dècada prodigiosa'. Al costat, Tomàs Planas i Aviñó fotografiat a finals dels 50 al corral de l'Almirall, d'on era masover. 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article 'Cubelles vista des de Gallifa', de Marta Blanch

Article 'El comerç fenici a la marina del Penedès. La Mota de Sant Pere, un punt d’ancoratge al riu Foix', de Jaume Casañas

MEMÒRIA POPULAR