Elegida per unanimitat la nova Junta del GEC 'Amics del Castell'

 


L'assemblea del Grup d'Estudis Cubellencs Amics del Castell ha escollit per unanimitat la seva nova junta directiva. La tria va tenir lloc diumenge dia 23 de maig a la sala d'activitats del Centre Social Joan Roig i Piera, durant la celebració de la darrera assemblea ordinària i davant d'una quarantena de socis, que van prendre-hi part respectant en tot moment les mesures de seguretat sanitària. 

Després de la votació dels socis, la nova junta, l'única que va presentar candidatura, queda integrada per Joan Vidal, que repeteix com a president, Lolo Garcia a la vicepresidència; Narcís Pou, secretari; Teresa Niubò, vicesecretària; Pere Urgellès, tresorer, i els vocals Xavier Martínez, Lydia Riba, Xavier Pons, Carme Subias, que renoven el càrrec, a més de Josep Maria Poch i Jorgina Martínez, que s'estrenen a la junta. 

L'assemblea també va servir per homenatjar Salvador Estalella i Francesc Capdet, membres sortints de la directiva i que han esdevingut elements cabdals de l'entitat, especialment en el cas de Capdet, qui és soci fundador del GEC i qui havia ocupat diferents càrrecs durant les dues dècades d'existència de l'entitat, com la secretaria, la tresoreria, la vocalia responsable de les sortides culturals i, darrerament, la vicepresidència. 

Durant l'assemblea ordinària també es va aprovar la memòria d'activitats i l'estat de comptes del 2020, així com la previsió d'activitats i la previsió pressupostària per al present exercici. De la mateixa manera, es van donar a conèixer els primers detalls de la nova pàgina web en què està treballant l'entitat amb l'objectiu de modernitzar la seva presència a internet, enfortir el seu paper a les xarxes socials (amb perfils de Facebook, Twitter, Instagram i Youtube) i dinamitzar les activitats virtuals endegades des del mes de març de 2020.         

FOTO: D'esquerra a dreta, Lolo Garcia Izquierdo, Narcís Pou Fontanals, Jorgina Martínez Serra, Francesc Capdet Granell, Teresa Niubò Claveria, Joan Vidal Urpí, Salvador Estalella Montaner, Xavier Martínez Roig, Pere Urgellès Planas, Lydia Riba Bellera i Josep Maria Poch Avinyó. De la junta resultant, només faltaven per motius personals Xavier Pons Guillamon i Carme Subias Randó.                 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article 'Cubelles vista des de Gallifa', de Marta Blanch

Article 'El comerç fenici a la marina del Penedès. La Mota de Sant Pere, un punt d’ancoratge al riu Foix', de Jaume Casañas

MEMÒRIA POPULAR