Sortida matinal per visitar el Centre d'Interpretació de la Malvasia de Sitges

Diumenge 26 de març, 


Sortida matinal per visitar el Centre d'Interpretació de la Malvasia de Sitges.


El Centre d'Interpretació de la Malvasia (CIM) - Corral de la Vila està situat dins del complex modernista de l'Hospital Sant Joan Baptista de Sitges, antic hospital general. Aquesta visita guiada deixarà al descobert la història de la vitivinicultura a Sitges. El CIM recull la història del llegat que representa aquesta especial varietat de vi dolç, que encara es conrea en terres locals. Un recorregut pel museu, l’antic hospital, la capella i la vinya. I tot això, tastant aquest vi històric i tan important per a la vila que és la malvasia.

La sortida es farà en tren o en el mitjà de transport que es cregui més adient. Ens trobarem a les 10h a l’estació de Cubelles per agafar el tren de les 10.15h. La visita començarà a les 11h. El lloc a visitar està a la plaça de Joan Duran i Ferret, amb una hora de durada. El preu és de 7 euros, tast inclòs. Cal fer una inscripció trucant a la Carme Subías (tel. 687 20 57 48).

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article 'Cubelles vista des de Gallifa', de Marta Blanch

Article 'El comerç fenici a la marina del Penedès. La Mota de Sant Pere, un punt d’ancoratge al riu Foix', de Jaume Casañas

MEMÒRIA POPULAR