PROJECCIÓ

Divendres 16 de febrer, a les 19.00 h., a la sala d’actes de la Parròquia.

Projecció de la primera representació d’Els Pastorets per part del Grup de Teatre del Casal de Cultura (gener de 1990). 

Aquest mes de gener, i després de quasi vint anys d’absència, Cubelles ha recuperat feliçment la representació d’Els Pastorets, de Folch i Torres, l’obra tradicional nadalenca i catalana per excel·lència. És per aquest motiu que, rescatant la documentació audiovisual de l’Arxiu Municipal de Cubelles, com hem fet altres vegades, hem cregut oportú en aquesta ocasió projectar el debut del Grup de Teatre del Casal de Cultura, representant Els Pastorets, el dia de Reis de l’any 1990. També passarem un resum de l’actuació del 9 de gener de 2000, la darrera abans de l’any actual. Els dos vídeos estan cedits per l’Arxiu Municipal de Cubelles i formen part, respectivament, dels fons de Joan Vidal i Isidre Rosell.

A part de la importància intrínseca dels documents, volem que la seva projecció també serveixi de reconeixement a totes les persones que durant anys van intervenir d’una manera o altra en Els Pastorets, de record a aquells que, malauradament, ja no es troben entre nosaltres i de revulsiu per als actuals i futurs participants en l’obra.

Amb la col·laboració de l’Arxiu Municipal de Cubelles.

Entrada gratuïta per als socis i no socis.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article 'Cubelles vista des de Gallifa', de Marta Blanch

Article 'El comerç fenici a la marina del Penedès. La Mota de Sant Pere, un punt d’ancoratge al riu Foix', de Jaume Casañas

MEMÒRIA POPULAR