CONFERÈNCIA

Divendres 11 de maig, a les 19.00 h., al pati de ponent del castell.

Conferència: L’esport i la llibertat de premsa, a càrrec de Ramon Besa. 

Amb motiu del Dia Mundial de la Llibertat de Premsa (3 de maig) i del lliurament dels premis Micròfon d’Or i Altaveu de Ràdio Cubelles, el GEC Amics del Castell organitza aquesta conferència conjuntament amb l’emissora municipal, la més antiga del Garraf. 

Ramon Besa i Camprubí (Perafita, 1958) és un dels periodistes esportius més prestigiosos de Catalunya. Redactor en cap d’esports d’El País i col·laborador de Catalunya Ràdio i Ràdio Barcelona-Cadena SER, va ser redactor d’El 9 Nou i cap d'esports de l’Avui. És professor de Periodisme de la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna. És autor, entre d’altres, del llibre Maradona, una història efímera i Biblioteca bàsica del FC Barcelona. Ha estat distingit amb el Premi Ciutat de Barcelona de Periodisme (2000), Premi Quim Regàs de Periodisme (2008) i Premi Internacional de Periodisme Manuel Vázquez Montalbán (2009).

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article 'Cubelles vista des de Gallifa', de Marta Blanch

Article 'El comerç fenici a la marina del Penedès. La Mota de Sant Pere, un punt d’ancoratge al riu Foix', de Jaume Casañas

MEMÒRIA POPULAR