Inauguració de l’exposició 'Cubelles en el record. Imatges dels anys 50 i 60 del segle XX'

 Divendres 4 de juny, a les 19.00 h., al Centre Social Joan Roig i Piera


Inauguració de l’exposició Cubelles en el record. Imatges dels anys 50 i 60 del segle XX, a càrrec de Bernardo Oller Muñoz.

Bernardo Oller Muñoz, cubellenc que ara viu a Vilanova i la Geltrú, ens ofereix una mostra de 50 fotografies que ell mateix va fer als anys cinquanta i seixanta de la passada centúria. Un magnífic recull centrat, sobretot, en la seva família, que vivia al carrer Major número 23, formada pel matrimoni Manuel Oller Losilla i Rosa Muñoz Cano, i els seus fills Maria, Juan Manuel, Bernardo i Màxim. Hi podrem veure imatges de feines del camp, paisatges, temes costumistes, etc. Hi destaca, també, un grapat de fotos inèdites de la gran nevada del Nadal de 1962 en què es pot apreciar, per exemple, la llera del riu Foix completament coberta de neu.


Bernardo Oller Muñoz, soci del GEC Amics del Castell, va néixer el 27 de gener de 1939 en el si d’una família originària de Pulpi (Almeria) que va arrelar a Cubelles a partir d’aquella dècada de 1930. Va estudiar Mestria Industrial, Batxillerat superior i Enginyeria Industrial (no va acabar aquesta carrera) i va desenvolupar la seva vida professional a la Seat, on fou cap de la secció de projectes d’utillatge i també va impartir classes de Dibuix Industrial i Interpretació de plànols a personal i operaris de tallers.

L’exposició romandrà oberta fins al 30 de juny en horari del Centre Social.

En finalitzar la presentació hi haurà un refrigeri per als assistents a l’acte.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article 'Cubelles vista des de Gallifa', de Marta Blanch

Article 'El comerç fenici a la marina del Penedès. La Mota de Sant Pere, un punt d’ancoratge al riu Foix', de Jaume Casañas

MEMÒRIA POPULAR