Presentació del llibre '1 dia d'octubre i 2 poemes. Quan l'esperança venç la por', de Josep Rull

Divendres 8 d’octubre, a les 19.30 h, a la sala d’activitats del Centre Social Joan Roig i Piera.

Prologat per l'escriptor i periodista Vicenç Villatoro, egarenc com Josep Rull, el llibre (Símbol Editors) testimonia en primera persona el periple de l’autor davant la justícia espanyola i la presó. És la crònica personal i política d’un període cabdal de la història política contemporània de Catalunya. Escrit en unes condicions de gran intensitat emocional i política, s’hi desgrana –amb un to profundament humà i serè– les hores, les experiències, les reflexions, les amistats, les decepcions, les pors, les esperances i, sobretot, les profundes conviccions democràtiques de l’autor i el seu insubornable compromís al servei de Catalunya.


Josep Rull i Andreu (Terrassa, 1968), és llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i membre de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Terrassa. Ha exercit diverses responsabilitats polítiques, entre les quals conseller de Territori i Sostenibilitat del Govern del president Carles Puigdemont. Destituït pel 155 i pres polític pels fets de l'1-O, arran dels quals va ser condemnat pel Tribunal Suprem a 10 anys i mig de presó i d’inhabilitació per sedició. Rull i la resta de polítics empresonats per la mateixa causa van sortir en llibertat després d’un acord entre el govern de Catalunya i el d’Espanya en què van ser indultats però no amnistiats, tal com es reclamava.

NOTA: Aforament limitat al 70 per cent. Una vegada s’hagi cobert ja no s’hi podrà entrar. No es fa inscripció prèvia, per la qual cosa es recomana anar-hi amb el suficient temps d’antelació (a partir de les 18.30 h.). Cal portar mascareta en tot moment.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Mossèn Joaquim Lluís i Corominas, un capellà incansable i inoblidable

ACTES MESOS DE NOVEMBRE I DESEMBRE

Xerrada: 'Recordant Salvador Puig Antich', a càrrec de les seves germanes Carme i Montse