Visita guiada al nucli antic

 Dissabte 9 d’octubre, a les 11h, a la Creu.


Visita guiada al nucli antic de Cubelles, a càrrec de Joan Vidal i Lolo Garcia.

Dins de les Jornades Europees de Patrimoni 2021, i amb la col·laboració de la nova entitat Cubelles Acull i l’Ajuntament de Cubelles, el Grup d’Estudis Cubellencs Amics del Castell organitza una visita guiada pel nucli antic de la vila. Al llarg del trajecte, el president de l’associació, Joan Vidal, i el vicepresident, Lolo Garcia, acompanyaran els participants de l’activitat pels carrers més antics del poble explicant alguns dels episodis més destacables de la seva història a través del seu patrimoni urbà i natural.



Enguany, les Jornades Europees de Patrimoni celebren el seu trentè aniversari i porten per títol Un patrimoni per a tothom. Tenen com a principal objectiu arribar a la màxima diversitat de públics i col·lectius per tal que tothom, en igual de condicions, pugui gaudir de la festa major del patrimoni cultural, motiu pel qual s’ha buscat la complicitat de l’entitat de nova creació Cubelles Acull, centrada en el suport i acompanyament a totes les cubellenques i cubellencs de qualsevol origen. No cal inscripció prèvia i, en funció dels assistents, es podran dividir en dos grups. El punt de trobada és la Creu, a la seva confluència entre el carrer de Sant Antoni i el carrer de la Creu, i caldrà dur mascareta en tot moment.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article 'Cubelles vista des de Gallifa', de Marta Blanch

Article 'El comerç fenici a la marina del Penedès. La Mota de Sant Pere, un punt d’ancoratge al riu Foix', de Jaume Casañas

MEMÒRIA POPULAR