Dinar anual de germanor del GEC Amics del Castell i xerrada-col·loqui amb el periodista Iu Forn

Diumenge 29 de maig, a les 13.45 h, al Restaurant Mas Roquer de Vilanova Park (Vilanova i la Geltrú).

Dinar anual de germanor del GEC Amics del Castell i xerrada-col·loqui amb el periodista Iu Forn.



Després de tres anys d’absència per culpa de la pandèmia (el darrer dinar de germanor va tenir lloc el 12 de maig de 2019, en què es va retre un reconeixement al metge Amalio Pérez) recuperem el que havia estat habitual dinar de germanor i en el lloc també habitual. En aquesta ocasió hem convidat el conegut periodista Iu Forn (Badalona 1962). A la sobretaula hi haurà una petita xerrada-col·loqui amb ell que girarà, sobretot, al voltant de l’anomenat CatalanGate, el famós cas d’espionatge.

Vinculat a Cubelles des de petit, l’Iu va començar a col·laborar a Ràdio Cubelles a principis de 1982. Ha estat redactor, guionista, coordinador i director de diversos programes a la Cadena 13, Ràdio 4, RNE, Catalunya Ràdio, Catalunya Cultura, ComRàdio, Ona Catalana, Ràdio Barça i RAC1. Ha estat redactor de política i articulista a El Punt, l’Avui i l’Ara i El Nacional. Del 1992 al 2014 va col·laborar a la revista El Jueves, on va formar part del consell editorial. També ha estat col·laborador de la revista Ciencia y Vida. Així mateix, ha estat guionista, director i presentador de diversos programes de televisió d’actualitat, humor, concursos i reportatges, i de sitcoms per a TVE, TV3, Euskal Telebista, La Xarxa i Betevé. Ha dirigit els documentals 1-O, cas obert Jorge Fernández Díaz contra el mal, emesos al Sense Ficció de TV3. Fa poc ha publicat Judici a la Justícia, una radiografia de la situació actual de la justícia a l’Estat espanyol. Des del març d’aquest any és el director de l'Agència Catalana de Notícies.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article 'Cubelles vista des de Gallifa', de Marta Blanch

Article 'El comerç fenici a la marina del Penedès. La Mota de Sant Pere, un punt d’ancoratge al riu Foix', de Jaume Casañas

MEMÒRIA POPULAR