Lliurament dels premis del segon concurs de dibuix 'La biblioteca mossèn Joan Avinyó'

Divendres 28 d’abril, a les 18h, a la sala d’actes de la Biblioteca Mossèn Joan Avinyó

Lliurament dels premis del segon concurs de dibuix La biblioteca mossèn Joan Avinyó i exposició dels treballs presentats pels alumnes dels instituts de Cubelles.



Aquest concurs, iniciat el 2019 amb el que va servir per triar el logo del GEC Amics del Castell, té com a objectiu connectar amb els dos instituts i les noies i els nois de Cubelles per tal d’apropar-los a la nostra entitat

El motiu del concurs d’enguany és La biblioteca Mn. Joan Avinyó. Poden dibuixar qualsevol cosa relacionada amb la biblioteca: l’edifici, els espais interiors, un detall que els hagi cridat l’atenció … allò que els motivi i en vulguin destacar. La tècnica utilitzada és lliure. Esperem que això els faci apropar-se a aquest nou equipament i conèixer la figura de Mn. Joan Avinyó.



El jurat estarà format pels integrants de la junta del GEC, un professor o professora de cadascun dels instituts participants i la directora de la biblioteca, Núria del Campo. L'acte tindrà lloc a la sala de conferències de la mateixa biblioteca on tindrem exposats els dibuixos finalistes, i en finalitzar-lo s'oferirà un petit refrigeri a totes les persones assistents.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article 'Cubelles vista des de Gallifa', de Marta Blanch

Article 'El comerç fenici a la marina del Penedès. La Mota de Sant Pere, un punt d’ancoratge al riu Foix', de Jaume Casañas

MEMÒRIA POPULAR