SORTIDA CULTURAL AL MIRACLE, SOLSONA I OLIU

DIUMENGE 15 DE NOVEMBRE
Concentració a tres quarts de 7 a la plaça del Mercat. A les 7 h, sortida amb autocar fins al Miracle. Abans, a quarts de nou, ens haurem aturat per esmorzar entre Manresa i Cardona.

A les 10h arribarem al santuari del Miracle, on podrem visitar l’església i el majestuós altar barroc del segle XVIII. Després anirem a Solsona per iniciar, a les 12h, una visita guiada pel nucli antic d’aquesta ciutat, capital del Solsonès, la comarca de les mil masies. S’han trobat testimonis que indiquen que aquesta zona ja estava habitada entre els anys 3500 i 2500 aC. Cap al segle X ja existia el monestir de Santa Maria (catedral) i el castell (avui convent de les monges).

Després de dinar, anirem fins al municipi d’Olius per anar a fer una visita guiada a l’església i al cementiri d’aquesta població. Al voltant de les 6 de la tarda retornarem cap a Cubelles.

El preu de la sortida, amb l’autocar, les visites, els guies i el dinar inclòs, és de 37 € per als socis i de 39 € per als no socis.
Inscripcions: A partir del dimecres 4 de novembre i fins que s’exhaureixin les 50 places de l’autocar. Fins al divendres 6 de novembre tindrà prioritat el soci més un acompanyant, i les 30 primeres inscripcions també tindran prioritat per ocupar els 30 primers seients de l’autocar. L’ingrés s’ha de fer al compte corrent 2081 0027 41 3300021835 de la Caixa Penedès, indicant el nom de les persones que s’inscriuen i qui és soci i no soci.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article 'Cubelles vista des de Gallifa', de Marta Blanch

Article 'El comerç fenici a la marina del Penedès. La Mota de Sant Pere, un punt d’ancoratge al riu Foix', de Jaume Casañas

MEMÒRIA POPULAR