PRESENTACIÓ DEL VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA


Dijous 16 de maig

A dos quarts de 7 de la tarda, a la Rectoria.
 
Moltes entitats cíviques i culturals col·laboren amb el programa Voluntariat per la llengua, li donen suport i acullen les parelles lingüístiques perquè hi facin les seves trobades i participin en les activitats que organitzen. Actualment hi ha 45 entitats i organismes col·laboradors a l'Alt Penedès i al Garraf. Des del mes d’abril, el Grup d’Estudis Cubellencs Amics del Castell també en forma part.
 
Per aquest motiu, hem organitzat conjuntament amb el Servei de Català del Garraf i de Vilanova i la Geltrú una presentació del funcionament del Voluntariat per la llengua a Cubelles a càrrec de la dinamitzadora del programa al Garraf, Queti Vinyals, que juntament amb el president de la nostra entitat, Joan Vidal, també ens oferiran una pinzellada de les expressions i les paraules més característiques de la parla del Garraf. Ambdues organitzacions conviden especialment els socis de l’entitat, l’alumnat dels cursos de català i els voluntaris lingüístics en aquest acte públic i obert a tota la població.
 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article 'Cubelles vista des de Gallifa', de Marta Blanch

Article 'El comerç fenici a la marina del Penedès. La Mota de Sant Pere, un punt d’ancoratge al riu Foix', de Jaume Casañas

MEMÒRIA POPULAR