CONFERÈNCIA

Divendres 27 de gener a les 19.00 h., a la sala d’actes de la Parròquia.

Productes bancaris abusius, introducció i estudi de casos particulars, a càrrec de Gregori Ferrer.

Aquesta xerrada tractarà de diferents productes que les entitats financeres ens han comercialitzat, bé sigui d’estalvi, bé sigui d’inversió, i que són abusius per tenir condicions totalment a favor de l’entitat i amb total desprotecció per part del titular. Per exemple: 

- Productes complexes o d’inversió: Són aquells venuts en molts casos com a producte d’estalvi quan són un producte complex d’inversió o financer. 

- Clàusules abusives en els préstecs hipotecaris: Aquelles clàusules que, aprofitant la cobertura d’una clàusula general de contractació, introdueixen condicions lesives a una de les parts o es comercialitzen productes complexes sota la cobertura d’una pretesa seguretat jurídica. 

- Dacions en pagament. 

Gregori Ferrer i Bertran, amb orígens cubellencs per part de mare, és llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha estudiat a la Escuela Superior de la Confederación Española de Cajas de Ahorros, entre altres cursos especialitzats. Administrador Concursal pels Jutjats Mercantils de Barcelona, administrador de Finques de Barcelona i Lleida; ha estat vocal i membre de la Junta del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i comarca. Ha treballat a banca minorista a La Caixa i ha estat Jutge de Primera Instància i Instrucció als partits de Vilanova i la Geltrú i Bergara (Guipúscoa). Des del 2002 s’ha especialitzat en les branques de Dret Bancari i Financer, Immobiliari i Urbanístic, assessorant empreses en finançament, refinançaments i reestructuracions. En els darrers anys, ha centrat la seva tasca professional a traslladar aquesta experiència al particular, qui en moltes ocasions, per manca precisament d’aquest assessorament, ha estat i és la víctima d’entitats financeres, assumint productes nocius comercialitzats de forma irregular.

Comentaris

  1. Necessites un préstec?
    No us preocupeu
    Oferim un préstec a qui sigui honest en la necessitat de dur a terme els diferents projectes (incloent-hi la compra d'habitatge, compra de cotxes, inversió privada, pagament de deutes, lloguer o qualsevol altra despesa personal).
    El nostre préstec és ràpid i fiable.
    Si esteu interessats, poseu-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic: Niclanapolitano@outlook.it
    WhatsApp +33755976070.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Article 'Cubelles vista des de Gallifa', de Marta Blanch

Article 'El comerç fenici a la marina del Penedès. La Mota de Sant Pere, un punt d’ancoratge al riu Foix', de Jaume Casañas

MEMÒRIA POPULAR