Manifest del Grup d’Estudis Cubellencs 'Amics del Castell'

Davant la situació creada aquests últims dies, arran de les accions repressives per part de les autoritats espanyoles destinades a impedir el referèndum convocat per al proper 1 d’octubre i que ha comportat l’empresonament de persones, els escorcolls a conselleries de la Generalitat de Catalunya i la suspensió econòmica d’aquesta, el Grup d’Estudis Cubellencs Amics del Castell expressa el seu rebuig a tot allò que atempti contra l’exercici de la llibertat d’expressió, la democràcia i el dret d’autodeterminació. Per aquest motiu, condemnem qualsevol acció de caire repressiu que pugui evitar l’exercici dels drets esmentats. Al mateix temps, manifestem públicament el nostre suport a les persones, entitats i institucions que defensen aquests drets, com és propi d’un país en democràcia.

Expressem la nostra convicció que els problemes polítics han de ser resolts políticament, i no pas per mitjà de l’ús de la força, tal com ens ensenyen la nostra pròpia història com a poble i la nostra memòria col·lectiva com a societat.


La Junta, 

Cubelles, 22 de setembre de 2017



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article 'Cubelles vista des de Gallifa', de Marta Blanch

Article 'El comerç fenici a la marina del Penedès. La Mota de Sant Pere, un punt d’ancoratge al riu Foix', de Jaume Casañas

MEMÒRIA POPULAR