Exposició fotogràfica 'Gent de Cubelles de principi del segle XX als anys seixanta'

Divendres 30 de setembre, a les 19.00 h., a la sala d’actes del Centre Social Joan Roig i Piera


Inauguració de l'exposició fotogràfica Gent de Cubelles de principi del segle XX als anys seixanta, a càrrec d'Antoni Pineda.


Antoni Pineda presenta en aquesta ocasió un extens recull de fotografies de gent de Cubelles durant diverses dècades del segle passat. Hi podrem contemplar imatges de la vida quotidiana, com ara pagesos, nens jugant al carrer, grups de jovent o gent prenent la fresca. També hi trobareu escenes de les festes majors –balls, nens fent carreres de sac i participants del concurs de tir al plat, per exemple–, o de festes assenyalades, com ara Nadal o Reis. No hi falta, tampoc, un espai dedicat a personatges de la vida pública durant la primera meitat del segle XX (alcaldes, capellans, metges i mestres, a més d’altres que van destacar per diversos motius).

En acabar la presentació s’oferirà un refrigeri. L’exposició restarà oberta tot el mes d’octubre en horari del Centre Social Joan Roig i Piera.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article 'Cubelles vista des de Gallifa', de Marta Blanch

Article 'El comerç fenici a la marina del Penedès. La Mota de Sant Pere, un punt d’ancoratge al riu Foix', de Jaume Casañas

MEMÒRIA POPULAR