Sortida cultural: Suïssa manxega (Albacete, naixement riu Mundo, Liétor, Ayna i Alcalá del Júcar)

Divendres 14, dissabte 15 i diumenge 16 d’octubre.


Sortida cultural: Suïssa manxega (Albacete, naixement riu Mundo, Liétor, Ayna i Alcalá del Júcar).


Divendres 14 d’octubre

Concentració a 3/4 de 7 del matí a la plaça del Mercat. A les 7 hores, sortida amb autocar direcció a València. A prop de les 9 ens aturarem a esmorzar. Allotjament en règim de pensió completa a l’hotel Europa d’Albacete, on dinarem. A la tarda, visita guiada a Albacete.


Dissabte 15 d’octubre

Visita al Parque Natural de los Calares del río Mundo y de la Sima i al naixement del riu Mundo. Dinar en un restaurant de la zona. Durant el dia visitarem Liétor i Ayna, amb el seu espectacular Mirador del Diablo. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

Diumenge 16 de juny

Sortida cap a Alcalá del Júcar. Després de la visita, dinar en ruta i tornada cap a Cubelles.

El preu total de la sortida, és de 340€ per als socis i de 345€ per als no socis. Si algú vol una habitació individual haurà d’abonar 38€ més.

Inscripcions: A partir del dimarts 27 de setembre fins al dijous 6 d’octubre. Fins al divendres 30 de setembre podran fer-ho sols els socis o el soci més un acompanyant no soci. L’ingrés s’ha de fer al compte corrent ES71 0081 1620 32 0001025004 de Banc Sabadell, indicant el nom de les persones que s’inscriuen i qui és soci i no soci.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article 'Cubelles vista des de Gallifa', de Marta Blanch

Article 'El comerç fenici a la marina del Penedès. La Mota de Sant Pere, un punt d’ancoratge al riu Foix', de Jaume Casañas

MEMÒRIA POPULAR