PRESENTACIÓ DEL LLIBRE

Un antídot contra l’extrema dreta, del periodista Toni Cruanyes.

Divendres 15 de febrer, 19.30 h.

A la sala de la Rectoria.

Toni Cruanyes (Canet de Mar, 1974) és un reputat periodista amb una extensa experiència en premsa escrita, ràdio i televisió.

Llicenciat en Periodisme i Ciències Polítiques, al llarg de la seva trajectòria ha treballat per al servei mundial de la BBC, l’emissora de ràdio de les Nacions Unides, ha estat corresponsal de TV3 al Regne Unit, cap d’internacional de TV3, director adjunt i director del diari Avui i, actualment, corresponsal de TV3 a París i Brussel·les.

Paral·lelament, també ha col·laborat amb diversos mitjans com el setmanari El Temps, el diari El Punt Avui, Ona Catalana i RAC1. Fruit del seu bagatge periodístic, també ha publicat els llibres El llarg adéu de Pinochet (Edicions Ciutat Vella, 2004), on explica la detenció i posterior alliberament del dictador xilè en territori britànic, i De Tony Blair a Zapatero. Una autòpsia de l’esquerra europea (Angle Editorial, 2010), un treball a on reflexiona sobre les successives derrotes electorals dels governs d’esquerra a Europa un cop esclata la crisi financera i econòmica el 2008.

La seva darrera obra és Un antídot contra l'extrema dreta (3i4 Edicions, 2013), guanyador de l'últim premi Joan Fuster d'assaig i a on Cruanyes analitza l'auge de l'extrema dreta a Europa en els darrers anys.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article 'Cubelles vista des de Gallifa', de Marta Blanch

Article 'El comerç fenici a la marina del Penedès. La Mota de Sant Pere, un punt d’ancoratge al riu Foix', de Jaume Casañas

MEMÒRIA POPULAR