DINAR ANUAL DE GERMANOR

Celebració dels 15 anys de l'entitat.

Diumenge 22 de març, a tres quarts de 2 de la tarda, al restaurant Mas Roquer de Vilanova Park (Vilanova i la Geltrú).


El dinar de germanor d’enguany servirà per commemorar els 15 anys de la fundació de la nostra entitat.

-S’obsequiarà a cada inscrit amb una làmina commemorativa de l’efemèride, obra del nostre president honorífic Antoni Pineda.
-Es sortejarà un exemplar per taula que conté el conjunt de publicacions que en forma de quadern s’han editat des de 2002 a 2014.
-Es projectarà durant l’àpat un recull de les activitats i sortides culturals dutes a terme per l’entitat des de 2010 fins a 2014.

L’àpat estarà amenitzat per Pep Callau (Sant Joan de Vilatorrada, 1969). Pallasso i animador, artista dedicat al món de l’espectacle des de 1991. Amb la seva pròpia companyia, Els Pepsicolen, ha dut a terme una vasta trajectòria professional d’unes 150 actuacions anuals, que l’han portat a ser una figura destacada de l’escena teatral catalana i de l’estat espanyol. Resident al barri de Corral d’en Cona de Cubelles des de fa gairebé una dècada, darrerament ha obtingut una gran popularitat en la seva faceta d’animador del Camp Nou en els partits que el Barça juga a casa. Pep Callau serà, doncs, l’encarregat d’amenitzar la festa del 15è aniversari del GEC Amics del Castell amb un espectacle a mida que tindrà l’acompanyament d’un pianista.


El preu del menú es de 31 € per als socis i 33 € per als no socis. El soci podrà inscriure els acompanyants que vulgui.




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article 'Cubelles vista des de Gallifa', de Marta Blanch

Article 'El comerç fenici a la marina del Penedès. La Mota de Sant Pere, un punt d’ancoratge al riu Foix', de Jaume Casañas

MEMÒRIA POPULAR