EXPOSICIÓ

Dissabte 10 d’octubre, a dos quarts de 6 de la tarda, al Centre Social.

Inauguració de l’exposició fotogràfica Parelles de nuvis de cubelles, des de finals del segle XIX a 1975, a càrrec d’Antoni Pineda.

L’Antoni Pineda feia temps que volia dur a terme aquesta mostra fotogràfica que ha estat possible gràcies a la col·laboració de les persones que han aportat fotografies, de manera que ben aviat es va arribar a les prop de seixanta imatges que es podran veure. És una de les exposicions que més feina ha portat a l’Antoni però també de les que gaudit més preparant-la.

En aquesta ocasió ha comptat amb l’ajut imprescindible de la Montse Torrado, qui ha corregit totes les fotos que per la seva antiguitat no serien presentables a l’hora de ser ampliades, i del Pere Urgellès, aquest en la selecció i muntatge de les imatges.

En acabar la inauguració s’oferirà una copa de cava als assistents. L’exposició es podrà visitar fins a finals d’octubre en horari del Centre Social.

Foto: Rosa Gavaldà Soler i Florenci Morgades Vives (1920).


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article 'Cubelles vista des de Gallifa', de Marta Blanch

Article 'El comerç fenici a la marina del Penedès. La Mota de Sant Pere, un punt d’ancoratge al riu Foix', de Jaume Casañas

MEMÒRIA POPULAR