EXPOSICIÓ

Divendres 7 d’octubre, a les 19.30 h., al Centre Social

Inauguració de la segona part de l’exposició fotogràfica Parelles de nuvis de cubelles, a càrrec d’Antoni Pineda.

L’octubre de l’any passat, de la mà de l’Antoni Pineda, la nostra entitat va portar a terme una exposició fotogràfica sobre parelles de nuvis de Cubelles. Va ser una mena d’homenatge-record a tots els homes i dones que apareixien en imatges d’un fet tan destacat en les seves vides com és el casament.

L’èxit d’aquella edició, juntament amb les persones que posteriorment han aportat més fotografies del seu propi casament o d’algun dels seus avantpassat, ha motivat que l’incansable i entusiasta president d’honor del GEC Amics del Castell hagi optat per realitzar una nova i segona exposició que ben segur tindrà tan bona acollida com la primera. Igual que en l’anterior ocasió, la mostra abraça des de finals del segle XIX fins al 1975.

En acabar la inauguració s’oferirà una copa de cava als assistents. L’exposició es podrà visitar durant el mes d’octubre en horari del Centre Social.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article 'Cubelles vista des de Gallifa', de Marta Blanch

Article 'El comerç fenici a la marina del Penedès. La Mota de Sant Pere, un punt d’ancoratge al riu Foix', de Jaume Casañas

MEMÒRIA POPULAR