PROJECCIÓ

Dijous 20 d’abril, a les 19.00 h. a la sala d’actes de la Parròquia 

Documental d’Isidre Rosell de la Setmana Cultural de 1991: estrena de La Draga, Ball de Bastons i Diables i Caminada Popular 

Continuant amb la difusió de filmacions dipositades a l’Arxiu Municipal de Cubelles, tornem a oferir un destacat vídeo efectuat pel nostre consoci Isidre Rosell. 

En aquesta ocasió se centra en la Setmana Cultural de 1991, quan el diumenge 21 d’abril tingué lloc la presentació de la draga dissenyada per la prestigiosa dibuixant Pilarín Bayés i construïda pel sitgetà Genís Muntaner. També efectuaren la seva presentació el ball de bastons i la colla de diables, la qual cosa catapultà la creació de l’Agrupació de Balls Populars l’any 1996. D’aquella edició de la Setmana Cultural també podrem veure imatges de la I Caminada Popular (a Puig de Tiula i Mas Peirot). 

Acte organitzat per la nostra entitat amb la col·laboració de l’Arxiu Municipal de Cubelles, inclòs dins la programació de la 43a Setmana Cultural de Sant Jordi.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article 'Cubelles vista des de Gallifa', de Marta Blanch

Article 'El comerç fenici a la marina del Penedès. La Mota de Sant Pere, un punt d’ancoratge al riu Foix', de Jaume Casañas

MEMÒRIA POPULAR