XERRADA GASTRONÒMICA

Divendres 7 d’abril, a les 8 del vespre, al restaurant Cal Tala

Jornada La cuina medieval catalana (segles XIV-XV), a càrrec de Marc Balanza i Manel Talavera

Segona part de l’activitat organitzada l’any passat on es combina una explicació de la cuina medieval a Catalunya, els usos i costums culinaris de l’època, alguns de ben sorprenents comparats amb els paladars actuals, i un tast de plats elaborats a partir de receptes dels segles XIV i XV. Els assistents podran seguir les explicacions dels ponents i, a continuació, degustar les propostes elaborades pel cuiner de Cal Tala, Manel Talavera. 

Acte organitzat per la regidoria de Turisme, Comerç i Fires de l’Ajuntament de Cubelles amb la col·laboració del GEC Amics del Castell i el restaurant Cal Tala dins del programa d’actes oficial de la VI Fira Cubelles Medieval

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article 'El riu Foix i el seu pantà' de Francesc Capdet

Presentació del quadern 'Setmana Cultural. 50 edicions (Cubelles, 1975-2024)', de Joan Vidal i Lolo Garcia, i projecció de la gravació 'La riuada de 1994', d’Isidre Rosell

Conferència 'Els orígens de l’Esquerra Independentista', a càrrec d’Albert Botran