XERRADA GASTRONÒMICA

Divendres 7 d’abril, a les 8 del vespre, al restaurant Cal Tala

Jornada La cuina medieval catalana (segles XIV-XV), a càrrec de Marc Balanza i Manel Talavera

Segona part de l’activitat organitzada l’any passat on es combina una explicació de la cuina medieval a Catalunya, els usos i costums culinaris de l’època, alguns de ben sorprenents comparats amb els paladars actuals, i un tast de plats elaborats a partir de receptes dels segles XIV i XV. Els assistents podran seguir les explicacions dels ponents i, a continuació, degustar les propostes elaborades pel cuiner de Cal Tala, Manel Talavera. 

Acte organitzat per la regidoria de Turisme, Comerç i Fires de l’Ajuntament de Cubelles amb la col·laboració del GEC Amics del Castell i el restaurant Cal Tala dins del programa d’actes oficial de la VI Fira Cubelles Medieval

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article 'Cubelles vista des de Gallifa', de Marta Blanch

Article 'El comerç fenici a la marina del Penedès. La Mota de Sant Pere, un punt d’ancoratge al riu Foix', de Jaume Casañas

MEMÒRIA POPULAR