CONFERÈNCIA

Divendres 28 de febrer, a les 19.00 h., a la sala d’actes del Centre Parroquial.

La nova biblioteca de Cubelles: un servei del segle XXI, a càrrec de Núria del Campo Balada.

Cubelles estrenarà dintre de poc la nova biblioteca, la qual, a més, anirà acompanyada d’espais polivalents i de suport a la sala de lectura. Avui dia parlar de biblioteca pública ens porta més enllà d’un espai amb prestatgeries plenes de llibres i revistes. Les biblioteques són àgores del saber i del coneixement, espais per a la lectura i la co-creació i, sobretot, punts de trobada de la ciutadania. Us oferim aquesta xerrada per a entendre millor quin és el nou paper de la biblioteca al segle XXI.

Núria del Campo Balada (Esplugues de Llobregat, 1968) és diplomada en Biblioteconomia i Documentació per la UB (1989) i graduada en Documentació per la UOC (2013). Fa més de 30 anys que treballa a la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona. Va començar com a auxiliar de biblioteca l’any 1989 a la Biblioteca Sant Pau i Santa Creu de Barcelona. S’inicià com a bibliotecària a la Biblioteca Antonio Martin del Prat de Llobregat (1993). El 1999 es trasllada a viure a Cubelles i passa a ser directora de la Biblioteca Manuel de Pedrolo de Sant Pere de Ribes. Hi va estar 9 anys, des de la seva inauguració fins al 2008, quan passa a ocupar el càrrec de directora de la Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca del Penedès i cap de zona de les biblioteques i bibliobusos de les comarques de l’Alt Penedès i Garraf.

Ha col·laborat en publicacions relacionades amb la biblioteca pública i la biblioteca escolar i ha presentat projectes vinculats a la lectura pública a diferents congressos i jornades professionals. És una de les sòcies més antigues del GEC Amics del Castell.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article 'Cubelles vista des de Gallifa', de Marta Blanch

Article 'El comerç fenici a la marina del Penedès. La Mota de Sant Pere, un punt d’ancoratge al riu Foix', de Jaume Casañas

MEMÒRIA POPULAR