CONFERÈNCIA

Divendres 28 de febrer, a les 19.00 h., a la sala d’actes del Centre Parroquial.

La nova biblioteca de Cubelles: un servei del segle XXI, a càrrec de Núria del Campo Balada.

Cubelles estrenarà dintre de poc la nova biblioteca, la qual, a més, anirà acompanyada d’espais polivalents i de suport a la sala de lectura. Avui dia parlar de biblioteca pública ens porta més enllà d’un espai amb prestatgeries plenes de llibres i revistes. Les biblioteques són àgores del saber i del coneixement, espais per a la lectura i la co-creació i, sobretot, punts de trobada de la ciutadania. Us oferim aquesta xerrada per a entendre millor quin és el nou paper de la biblioteca al segle XXI.

Núria del Campo Balada (Esplugues de Llobregat, 1968) és diplomada en Biblioteconomia i Documentació per la UB (1989) i graduada en Documentació per la UOC (2013). Fa més de 30 anys que treballa a la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona. Va començar com a auxiliar de biblioteca l’any 1989 a la Biblioteca Sant Pau i Santa Creu de Barcelona. S’inicià com a bibliotecària a la Biblioteca Antonio Martin del Prat de Llobregat (1993). El 1999 es trasllada a viure a Cubelles i passa a ser directora de la Biblioteca Manuel de Pedrolo de Sant Pere de Ribes. Hi va estar 9 anys, des de la seva inauguració fins al 2008, quan passa a ocupar el càrrec de directora de la Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca del Penedès i cap de zona de les biblioteques i bibliobusos de les comarques de l’Alt Penedès i Garraf.

Ha col·laborat en publicacions relacionades amb la biblioteca pública i la biblioteca escolar i ha presentat projectes vinculats a la lectura pública a diferents congressos i jornades professionals. És una de les sòcies més antigues del GEC Amics del Castell.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ASSEMBLEA GENERAL I ANUARI 2019

CONFERÈNCIA