PRESENTACIÓ

Divendres 2 de desembre, a les 19.00 h., a la sala d’actes de la Parròquia

Presentació del llibre Cas Mercuri. La galàxia Bustos, de Sara González.


El cas Mercuri, la presumpta trama de corrupció urbanística que va sacsejar Sabadell l’any 2012, treu a la llum l’ecosistema que es va crear a partir de la gestió de l’hiperbòlic alcalde socialista Manuel Bustos. La investigació judicial no ha pogut demostrar que s’embutxaqués diners, però sí que ha posat de manifest l’autoritarisme que durant més d’una dècada es van instal·lar a l’Ajuntament de Sabadell.

Un relat testimonial, que no jutja, en el qual les persones afectades expliquen la seva versió dels fets i, sobretot, de quina manera se’ls van alterar les rutines des del moment en què la corrupció els va trucar a la porta. El mateix Manuel Bustos també hi aporta el seu punt de vista.


Sara González Muñoz (Sant Celoni, 1985) es va llicenciar en Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona i ha treballat gairebé sempre en la premsa escrita. Va fer els primers passos periodístics a El 9 Nou del Vallès Oriental. Després es va integrar durant quatre anys a El Periódico de Catalunya, on va ser redactora de les seccions de Societat i Política. L’any 2010 va entrar a formar part de la secció de Política del diari Ara. Actualment treballa a Nació Digital.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article 'Cubelles vista des de Gallifa', de Marta Blanch

MEMÒRIA POPULAR

Article 'El comerç fenici a la marina del Penedès. La Mota de Sant Pere, un punt d’ancoratge al riu Foix', de Jaume Casañas