CONFERÈNCIA

Divendres 3 de maig, a les 19.00 h., al Centre Social Joan Roig i Piera.

Conferència: Periodisme i llibertat de premsa, a càrrec d’Antoni Bassas.

Amb motiu del Dia Mundial de la Llibertat de Premsa (3 de maig) i del lliurament dels premis Micròfon d’Or i Altaveu de Ràdio Cubelles, el GEC Amics del Castell organitza una conferència conjuntament amb l’emissora municipal, la més antiga del Garraf.

Antoni Bassas i Onieva (Barcelona, 9 de novembre de 1961) és un dels periodistes més reputats i de prestigi del periodisme català. Actualment, és articulista i director audiovisual del diari ARA, a banda de presentar un programa de televisió en línia titulat AraBassas. Al llarg de la seva trajectòria, ha estat director i presentador durant catorze temporades d’El Matí de Catalunya Ràdio; corresponsal de TV3 als EUA; narrador dels partits del Barça, i creador, entre d’altres, de l’espai radiofònic i televisiu, Alguna pregunta més?

La seva tasca professional ha estat reconeguda amb diversos premis, com l'Ondas per l'espai d'humor Alguna pregunta més? (1997), Òmnium Cultural al programa El matí de Catalunya Ràdio (1998), Millor Periodista Esportiu pel programa de TVC Aquest any, cent! (1999), el Premi Nacional de Periodisme, atorgat per la Generalitat de Catalunya (2001), Ràdio Associació al Millor Professional pel conjunt de la seva trajectòria (2001), Fundació Lluís Carulla (2004), el Premi Nacional de Radiodifusió (2005) i Protagonistas (2008).

El gener de 2018 va guanyar el Premi Josep Pla amb unes memòries sobre la seva etapa a Catalunya Ràdio titulades Bon dia, són les 8!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article 'Cubelles vista des de Gallifa', de Marta Blanch

Article 'El comerç fenici a la marina del Penedès. La Mota de Sant Pere, un punt d’ancoratge al riu Foix', de Jaume Casañas

MEMÒRIA POPULAR