PRESENTACIÓ NOU LOGO

Divendres 31 de maig, a 18.00 h., al Centre Social Joan Roig i Piera.

Lliurament del premi al guanyador/a del concurs del nou logo del GEC Amics del Castell i exposició de les portades de les publicacions realitzades per la nostra entitat. 

En el concurs del logo de la nostra entitat hi ha participat l'alumnat dels dos instituts d’Ensenyament de Cubelles. Hi seran exposats els treballs finalistes. El jurat ha estat format per: Assumpció Boix, directora de l'Institut Les Vinyes; Neus Capdet, professora i coordinadora d'activitats a l'Institut Cubelles; Nacho Vizcaíno, dissenyador i membre de l’associació Crea Cubelles i els integrants de la junta del GEC Amics del Castell.

També exposarem les 18 portades dels anuaris editats pel GEC Amics del Castell, així com una mostra d’altres publicacions nostres. En la renovació que significa la presentació d'una nova imatge de l’entitat, volem fer una retrospectiva de la majoria d'edat que simbolitzen els 18 anuaris publicats fent conèixer a les noves generacions que han participat en els treballs de disseny de la nova imatge de l'associació, la feina duta a terme fins avui i animar-los a col·laborar i continuar en la tasca de recuperació del passat de la nostra vila, perquè tots siguem conscients d'on venim i on volem anar. Referents històrics, patrimonials i paisatgístics que ens han d'enfortir com a comunitat, riquesa de tots els cubellencs.

L'acte serà conduït pel periodista i membre de la junta Lolo Garcia i en finalitzar s'oferirà un petit refrigeri a totes les persones assistents.

Comentaris

  1. Ha estat un privilegi haver col·laborat amb El Grup d'Estudis Cubellencs Amics del Castell com a part del jurat en el concurs del logo de l'entitat.
    En nom de tota la comunitat educativa de l'Institut Les Vinyes agraeixo la iniciativa i desitgem trobar el nou distintiu en múltiples i diversos treballs i publicacions.
    https://agora.xtec.cat/inslesvinyescubelles/general/logo-pel-grup-destudis-cubellencs-amics-del-castell/
    Moltes gràcies

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Article 'Cubelles vista des de Gallifa', de Marta Blanch

Article 'El comerç fenici a la marina del Penedès. La Mota de Sant Pere, un punt d’ancoratge al riu Foix', de Jaume Casañas

MEMÒRIA POPULAR