ACTES 1A QUINZENA JUNY


Activitats virtuals de la nostra entitat dins la PRIMERA QUINZENA de juny, a les quals s’hi podrà accedir mitjançant les nostres xarxes socials:

-Facebook (https://www.facebook.com/GECAmicsCastell)

-Twitter (https://twitter.com/AmicsCastell)

-Instagram (https://www.instagram.com/amicscastellcubelles)

-Youtube (https://www.youtube.com/c/GECAmicsdelCastell)


-Dijous 4 de juny, a partir de les 11 del matí, EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA “10 ANYS D’ACTIVITATS DEL GEC AMICS DEL CASTELL (1999-2009)”, A CÀRREC D’ANTONI PINEDA.

Recuperem l’exposició que vam inaugurar el diumenge 9 de juny de 2010, a la sala d’actes de la Parròquia, en què l’Antoni Pineda va seleccionar 110 fotografies corresponents a la primera dècada de la nostra entitat. Bàsicament s’hi mostren les sortides culturals realitzades fins aleshores, així com excursions a peu i alguns actes de tipus social com van ser els homenatges que vam retre a Lluís Aviñó Xicarró (2004) i mossèn Jordi Fort (2006).


-Dissabte 6 de juny, a partir de les 11 del migdia, a través de RÀDIO CUBELLES i les nostres xarxes socials, HISTÒRIES DE CUBELLES (1): ‘ELS MOLINS FARINERS’, AMB XAVIER MARTÍNEZ.

-Dimarts 9 de juny, a partir de les 11 del matí, ENTREVISTA/CONFERÈNCIA DE JOAQUIM MICÓ: “TERESA MAÑÉ, PEDAGOGA, SINDICALISTA I FEMINISTA”.
L’entrevista va ser enregistrada i emesa a les xarxes de l’Ajuntament de Cubelles amb motiu de la conferència oferta per Joaquim Micó el divendres 27 de setembre 2019, convidat pel GEC Amics del Castell.


-Dijous 11 de juny, a partir de les 11 del matí. PROJECCIÓ DEL VÍDEO “PRIMERA CAMINADA POPULAR DE CUBELLES (1991)”.



-Dissabte 13 de juny, a partir de les 11 del matí. ENTREVISTA/CONFERÈNCIA EN VÍDEO: “PAU CASALS: PAU, PAU I SEMPRE PAU”, A CÀRREC DE JOSEP MARIA FIGUERES



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article 'Cubelles vista des de Gallifa', de Marta Blanch

Article 'El comerç fenici a la marina del Penedès. La Mota de Sant Pere, un punt d’ancoratge al riu Foix', de Jaume Casañas

MEMÒRIA POPULAR