Presentació del llibre 'En Guerra', a càrrec d’Enric Calpena

Dijous 28 de setembre, a les 19.00 h, a la sala d’actes del Centre Parroquial.

Presentació del llibre En Guerra, a càrrec d’Enric Calpena.

L'agost del 1936 moria afusellat el president del FC Barcelona i diputat d’ERC, Josep Sunyol, just a l’inici de la Guerra Civil. El cop d'estat d'aquell estiu va provocar un daltabaix que va afectar persones i institucions; també el Barça. Com ja va fer a El primer capità, on resseguia les implicacions entre la història de Catalunya d'inicis del segle XX i FC Barcelona mitjançant la figura de Joan GamperEnric Calpena novel·la ara un període dramàtic de la nostra història, en què el Barça va estar a punt de desaparèixer.


Enric Calpena Ollé (Barcelona, 1960) és periodista, escriptor i professor universitari. Actualment dirigeix i presenta el programa de divulgació històrica En guàrdia, a Catalunya Ràdio. Després de llicenciar-se en dret i en Ciències de la Informació, treballà al Diari de Barcelona, la revista El Món, el Departament de Comerç i Turisme de la Generalitat de Catalunya com a cap de premsa i El País. Poc després es va incorporar a TV3, sent el primer presentador del Telenotícies juntament amb Maria Gorgues. També ha dirigit i presentat el concurs Setciències i el programa d'entreteniment Xou com sou. A TVE va ser subdirector del programa Un día es un día d'Àngel Casas i director del concurs Pictionary. Col·laborador habitual de la revista Sàpiens, ha publicat una desena de llibres molt enfocats en la divulgació històrica. 

La presentació del llibre està organitzada conjuntament amb la Penya Barcelonista de Cubelles.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article 'Cubelles vista des de Gallifa', de Marta Blanch

Article 'El comerç fenici a la marina del Penedès. La Mota de Sant Pere, un punt d’ancoratge al riu Foix', de Jaume Casañas

MEMÒRIA POPULAR