Correllengua 2023: concert amb Titot i David Rosell i presentació de la novel·la 'El silenci que heu de témer'

Divendres 8 de desembre

CORRELLENGUA 2023

Després de vint anys, torna el Correllengua a Cubelles organitzat pel GEC Amics del Castell. El programa d’actes d’aquesta iniciativa promoguda per la Coordinadora d’Associacions per la Llengua (CAL) per incentivar l’ús de la llengua arreu dels territoris de parla catalana està confegit de la següent manera:

A les 12, al pati de ponent del castell: lectura del manifest unitari i concert-vermut de Titot i David Rosell



El duet format pel cantant Francesc Titot Ribera i el músic David Rosell, ànima del reconegut grup de Berga, Brams, oferirà un concert acústic on repassarà part del seu repertori habitual així com cançons més íntimes i de petit format.

Amb servei de bar, dinar popular i la participació dels Gegants de Cubelles.


A les 6 de la tarda, a la sala d’actes del Centre Parroquial

Presentació de la novel·la El silenci que heu de témer, de Francesc Ribera



El cantant de BramsFrancesc Titot Ribera, presenta la novel·la El silenci que heu de témer, una trama situada al segle XVII a Mallorca en el context de la Guerra dels Segadors i amb el perill que el conflicte es pugui estendre també a l’illa. Enmig de tot plegat, una dona apareguda d’un solc participarà d’aquestes guerres mercès a unes característiques que la fan excepcional: és ambiciosa, és intel·ligent però, sobretot, és invisible. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Article 'Cubelles vista des de Gallifa', de Marta Blanch

Article 'El comerç fenici a la marina del Penedès. La Mota de Sant Pere, un punt d’ancoratge al riu Foix', de Jaume Casañas

MEMÒRIA POPULAR